Kræn West 16 maj Kl 11-14 i Niels Munks hus

KRÆN WEST

Good old irish music

Kræn West blev dannet i år 2000 – i starten mest for sjov, men efter kort tid var populariteten vokset så det endte med at blive et ”full time” band der gik fra den ene succes til den anden.

Igennem årene har deres musik bragt dem rundt i hele Danmark ligesom det også er blevet til en koncert i Irland.

 

Medlemmerne i Kræn West er bidt af Irland og dens kultur og spiller derfor den irske folkemusik af hele hjertet og den specielle instrumentering

der består af harmonika - guitar og fløjte gør, at man får en anderledes men helt unik sound end man ellers hører.

Siden 2019 har Kræn West lavet specielle koncerter hvor de inviterer gode gamle venner med på scenen hvor man så nærmer sig den traditionelle irske sound.

 

Kræn West har udgivet: Kræn West – live sit down session.         2004

                                       Kræn West – My fathers house.               2005

                                       Kræn West – Live at Fishermann rest.     2006

 

KRÆN WEST består af: Jens Ole Jensen – guitar og forsanger. Jens Ole er medstifter af det vensysselske band ”Schwampiis Venner” og har ellers fordrevet tiden som skolelærer i Jerslev.

Jens Memphis – fløjte og korsang og medstifter af ”De Gyldne Løver” har bevæget sig indenfor kunsten hele livet og er for øvrigt en ganske habil kunstmaler.

Peter Sørensen – harmonika og korsang har spillet i diverse bands som  ”Ove Bager og Fynsk Harmoniforvirring” - tidlige Fultonskipper Mogens Frohn Nielsen – P.T.E – Band og Fisker Thomas m/venner.

Good Old Irish Music  ---- Good Old Irish Music

 

Aflyst pga. Corona