Peter og Co. 25 sep.kl 11-14

 

 

Så sker der igen noget på Stenbjerg Landingsplads

Niels Munks hus 25. sep. Kl.11-14

 Underholdning med

 SØRENSEN & Co.

(Peter Fra Stenbjergdagen)

 

I pausen serveres der en lille fiskeplatte (3 slags fisk) og til slut serveres kaffe og kage.

Pris for musik, mad, kaffe og kage 200 kr.

Der kan købes Øl, vand og vin

Billetter sælges i forsalg efter først til mølle princip.

 kontakt Jytte Tlf. 23 45 28 50

Betales på mobilepay 235869 (mrk. 25.sep)

 

 

Sørensen & co er historien om en fisker og en musiker der finder sammen om et projekt der går ud på, at fortælle om livet på det store og farefulde hav i ord og musik.

Tage Sørensen, Strandby udgav i 2019 digtsamlingen ”Brug hovedet og ikke halen” hvor han igennem mere end 30 år som fisker har nedskrevet sine tanker og oplevelser på de ensomme vagter langt borte fra land. Digtene er en blanding af længsel til dem derhjemme og kampe med bureaukratiske myndigheder der kan gøre det svært at udføre sit erhverv, men der bliver også plads til digte hvor tankerne går til de oplevelser der måske var mere mørke og farefulde.

Peter Sørensen, Skagen har siden 1975 spillet harmonika på professionel plan i

Ove Bager & Fynsk Harmoniforvirring – samarbejdet med tidligere skipper på ”Fulton”, Mogens Frohn Nielsen og i 11 år som fast makker til Fisker Thomas.

I dag arbejder han med musikken free lance og er med i gruppen ”Kræn West” hvor der bliver spillet en masse god irsk folkemusik.

 

Showet ”Brug hovedet og ikke halen” er en fortælling af Tage hvor Peter krydrer det hele med nogle af Tages digte som han har sat musik til plus et par ramsaltede sømandsviser og smukke ballader fra det oprørte hav.