Årets program 2021
Program for dagen

  Stenbjergdag 2021

Den 10. juli kl. 12.00

OBS! Begrænset antal pladser!

ENDELIG! Stenbjergdag vender tilbage efter et års coronapause, og du kan købe billet/fiskeplatte i forsalg allerede i dag! Der er et begrænset antal pladser, som sælges efter først til mølle-princippet, så der er ingen grund til at vente!

En fiskeplatte koster 150 kroner. Du kan bestille via foreningens mobile pay nr.: 235869 - betal for det ønskede antal platter på og skriv ”fiskebord” i kommentarfeltet. Så noterer vi navn og antal gæster.

For at gøre arrangementet corona-venligt serverer vi i år fiskeplatter og dropper buffeten, men vi lover, at fisken er ligeså lækker som altid. Det vil være muligt at sidde i fiskehuset, i Niels Munks hus og ude i solen, som selvfølgelig skinner fra en skyfri himmel på Stenbjergdag.

Der kan købes øl og vand på dagen, og fra kl. 14.00 er der kaffe og kage.
Der er desværre ingen fest og dans om aftenen, men vi håber, at I vil komme og hygge med os og nyde Stenbjergdagen, også i denne corona-reducerede udgave. Overskuddet går ubeskåret til bevarelsen af Stenbjerg Landingsplads.

Vi glæder os til at se jer!


Foreningen til bevarelse af Stenbjerg landingsplads har til formål at virke for bevarelsen af Stenbjerg Landingsplads med dens nuværende bygninger spil, grej og øvrige faciliteter som et levende kultur miljø. Et evt. overskud i forbindelse med den årlige ”Stenbjergdag” går ubeskåret til landingspladsens drift og vedligeholdelse.


  Evt. sponsor bidrag kan indsættes på foreningens konto nr. 9129- 0585675199


 (Ret til ændringer forbeholdes)